<![CDATA[KEURUUN JOUSI RY - Muuta]]>Sun, 12 Nov 2023 02:56:51 +0200Weebly<![CDATA[3D Eläimen korjausohje]]>Thu, 25 Feb 2021 16:07:15 GMThttps://keuruunjousi.fi/muuta/3d-elaimen-korjausohje3D Eläimen korjaus
Tämä on tosi helppo ja nopea tehdä. Säästät rahaa, kun ei tarvitse uusia koko eläintä. Avain asemassa on huolellinen valmistelu. 
  • Tuo korjattavat 3D-eläimet kuivumaan hyvissä ajoin ennen työstämistä. Helpoiten tämä onnistuu puukolla, kokeilimme myös sähköistä jyrsinterää, mutta puukko osoittautui kätevämmäksi. Tässä vaiheessa kannattaa päättää millaisen alueen haluat korjata. Suosittelen suurinpiirtein vitaalin kokoista aluetta. Kun olet kovertanut haluamasi alueen, jätä kuivumaan noin viikoksi, riippuen säilytystilan lämpötilasta ja eläimen kosteudesta.
  •  Kun eläin on kuiva, vuorossa on kelmutus. Tavallinen talouskelmu soveltuu käyttöön hyvin. Jotkut käyttävät rakennus muovia ja nitovat kiinni eläimeen. Tee kelmuun pieni reikä, josta kaadat nesteen sisälle. Kannattaa miettiä oikea nesteen määrä valmiiksi. Nesteiden sekoittamisessa helpottaa, mikäli käytät mittakulhoa. Nesteen kaatamista auttaa ratti.  Varaa kaikki tarvikkeet esille ja suojaa lattia!
  • Me käytimme tätä Nature foamia, jossa on kaksi eri pulloa A ja B sekoitussuhde on 1:2.
  • Kun neste on kaadettu, sinulla on noin minuutti aikaa toimia. Älä unohda laittaa teippiä kaatoaukon päälle tai neste valuu sieltä ulos.
  • Anna kuivua ohjeen mukaan. Poista kelmu. Pinta voi olla hiukan epätasainen etenkin, jos käyttää kelmua
Picture
3-ryhmän kettuun meni 3 dl nestettä, neste turpoaa noin kolminkertaiseksi. Nesteen määrään vaikuttaa luonnollisesti kolon syvyys ja koko.

  • Jos haluat tasaisen pinnan, voit hioa pinnan.
  • Piirrä haluamasi rajat ja merkkaa kolvilla.
Me käytimme spraymaalia viimeistelyyn. Valmis näyttää ihan kohtuulliselta? Ainakin kettu sai lisävuosia
Kajuutti oy
]]>